Reacties

LEERLINGEN

De lessen van Annella zijn gezellig en helpen goed. Door taal in blokjes ben ik beter in spelling geworden. Ook lees ik makkelijker. De oefeningen en spelletjes die ik bij juf Annella moest doen zijn heel leuk. Het leukste vond ik de beweeg spelletjes. Ik hoop dat andere kinderen ook naar juf Annella kunnen gaan.
Norah

Ik begrijp werkwoordspelling nu veel beter en kan het makkelijker toepassen. Het was erg leuk als ik pepernoten kon verdienen bij het oefenen van spelling.
Maartje

Het rekenen is niet mijn favoriete ding maar de lessen hebben mij goed geholpen. Sommige dingen zijn nu zelfs makkelijk.
Michelle

Juf Annella is heel lief en heeft me goed geholpen, vooral met de tafels. De 'olifantsommen' vond ik het leukst om te doen.
Niek

Ik heb veel geleerd bij Annella. Ik leerde elke les wel iets nieuws. Mijn spiekboek is een mooie herinnering aan de fijne tijd die ik had.
Noor

BijDeLes is erg leerzaam en niet saai. Als je moeite hebt met bepaalde vakken wordt daar veel aandacht aan besteed.
Amaya

Ik vond de begeleiding over het leren leren erg leuk en leerzaam. Ik zag er niet tegenop om naar de lessen te gaan.
Mitchell

Heb je problemen met taal of rekenen? Dan moet je gewoon BijDeLes proberen! Ik heb het zelf geprobeerd en het werkt geweldig!
Anne

Ik vond de lessen leerzaam en leuk. Als je ergens moeite mee had werd daar gelijk aan gewerkt. Je schoolwerk wordt daardoor steeds makkelijker. Het is echt een aanrader als je moeite hebt met bepaalde vakken.
Kaylee

Ik vond de lessen leuk en heb veel geleerd. Het leukste vond ik het begrijpend lezen en de spelletjes.
Disha

Ik ben heel blij dat ik deze begeleiding heb gehad. Het heeft me heel erg geholpen bij spelling en binnen 6 weken kende ik de tafels uit mijn hoofd!
Nikki

Ik vond de begeleiding leuk en leerzaam. Als je iets moeilijk vindt dan wordt je goed geholpen. Ik beheers nu heel goed werkwoordspelling, zinsontleding en de tafels.
Marit

Ik heb heel veel geleerd en heb er superveel aan gehad!
Robien

Op school had ik moeite met rekenen en was daardoor onzeker. Doordat ik bij Annella ben geweest is mijn rekenen met sprongen vooruit gegaan. Ik heb heel veel geleerd en ben een stuk zekerder geworden.
Fleur

Ik vond het fijn dat ik genoeg aandacht kreeg voor mijn werk (wat in de klas niet altijd kan). Het rekenen werd op een goede manier uitgelegd en er zijn leuke beloningen. Daardoor gaat het rekenen nu beter bij mij.
Diego

Ik ben heel blij met de hulp van Annella. Ik vond de minsommen heel moeilijk maar nu niet meer. Met de uitleg stap voor stap snap ik ze nu helemaal. Klokkijken met de stoeptekening van krijt vond ik het allerleukst.
Lenthe

Het huiswerk vond ik niet altijd even leuk om te maken maar vooral de deelsommen hebben mij goed geholpen. De staartdeling vond ik erg leuk om te doen. Eerst had ik een grote hekel aan rekenen maar nu niet meer.
Owen

De bijles is best leuk. Het helpt je goed als je ergens moeite mee hebt.
Maurits

Ik vond het heel leuk bij BijDeLes. Ik heb er veel geleerd. Het heeft mij geholpen om de verschillende oefeningen tijdens de schoollessen toe te passen. Met mijn spiekschriftje en Taal in Blokjes heb ik gewoon weer goede cijfers gehaald voor mijn dictee. Ik vond het nooit echt leuk om het huiswerk te maken maar als ik was begonnen had ik het heel snel af.
Luuk

Het leren leren heeft mij het meest geholpen. De lessen zijn heel leerzaam en je kan er zelfs door overgaan. Ik stond lang op niet overgaan. Sinds ik naar BijDeLes ging werd alles beter en ben ik overgegaan. Dus als je problemen hebt op school zou ik er zeker heen gaan!
Stijn

Ik ben een man van 52 jaar. Ik heb dyslexie en problemen met mijn werkgeheugen. Daarnaast heb ik last van faalangst en niet zoveel zelfvertrouwen. En ik ben perfectionistisch. In 2018 ben ik ontslagen vanwege problemen door o.a. mijn dyslexie. Daarom heb ik contact gezocht met BijDeLes. Annella heeft me ontzettend geholpen om weer in mezelf te geloven. Ik heb nu meer vertrouwen om weer werk te vinden wat bij me past.
Ab

Ik vond de bijles leuk en leerzaam. Ik begrijp spelling en rekenen nu beter.
Rosa

Bedankt voor de lessen die ik heb gehad. Ik snap het rekenen nu wel beter.
Lotte

Ik vond het fijn om naar Annella te gaan. De dingen waar ik moeite mee had werden goed besproken en geoefend. Mijn cijfer voor Nederlands is beter geworden.
Lars

Door de goede uitleg die ik kreeg bij BijDeLes ben ik veel beter geworden met rekenen.
Eloïse

Eerst vond ik spelling heel erg moeilijk. Nu gaat het beter omdat ik andere manieren heb geleerd en extra hulpmiddelen mag gebruiken. Het leukste vond ik de spelletjes bij de spellingregels.
Alex

Ik vond de bijles heel leuk en leerzaam. Eigenlijk was alles leuk. Het heeft mij vooral geholpen bij het leren van de tafels en het klokkijken.
Uniek

Ik ben gestart bij BijDeLes omdat ik de WISCAT (rekentoets PABO) wilde halen. Door de lessen is mijn rekenniveau enorm gestegen, ik ben erg tevreden over de hulp die mij is aangeboden. De extra tips die ik kreeg bij vooral het hoofdrekenen hebben mij goed geholpen. Door de bijles ben ik meer gaan oefenen met rekensommen en was ik weer gemotiveerd.
Patricia

Ik vond de bijles erg leuk. Hierdoor ben ik beter geworden in rekenen. Het werd erg goed uitgelegd en het was er fijn.
Cheyenne

De cito-training is leuk en leerzaam. Het brengt minder stress voor de cito en ik ben daardoor veel zelfverzekerder geworden.
Sara

De cito-training is handig voor als je moeite hebt met begrijpend lezen of rekenen.
Isa

Afgelopen zomer heb ik de training over meetkunde gevolgd. Het is leuk, je leert er meer van. Ik heb het meeste geleerd over het onderwerp ‘inhoud’. Ik vond het leuk dat we met z’n tweeën waren.
Maxime

De training over meetkunde was heel leuk om te doen. Je leert er veel van. Het inschatten van maateenheden vond ik het leukst.
Ella

Hoi! Op school had ik moeite met rekenen. In het begin van de bijles ging het steeds een beetje beter en nu na ongeveer een jaar kan ik alles heel snel opschrijven en steek ik vaak mijn vinger op in de klas.
Sophie

De bijles heeft me goed geholpen. Ik vond de spelletjes het leukst. Het heeft me vooral geholpen om anders te denken. Ik kan het iedereen aanraden, zeker als je anders leert dan de manier van school.
Niels

Ik vond de bijles leuk, vooral als we lootjes gingen trekken. De uitleg heeft me goed geholpen, ik zou BijDeLes een 10 willen geven! Zonder Annella had ik dit nooit gekund!
Max

Ik vond de bijles superleuk. Als je goed oplet dan leer je wat!
Bo

OUDERS

Bij onze dochter van 8 jaar oud was in groep 4 dyslexie vastgesteld. Zowel op het gebied van lezen als spelling had zij behoefte aan extra ondersteuning en begeleiding. Wij zijn blij dat we voor deze hulpvraag Annella hebben gevonden. Zij biedt oefeningen en opdrachten op een creatieve, bij het kind passende manier aan, waardoor de RT voor onze dochter nooit ging vervelen of weerzin opriep. Onze dochter ging altijd makkelijk heen, maakte met plezier de opdrachten en wij zagen haar vooruit gaan. Door taal in blokjes is haar spelling nu helemaal op niveau en ook het lezen gaat veel vloeiender dan voorheen. In relatief korte tijd (8 maanden) heeft er een enorme groei plaats gevonden. Wat zonder de enthousiaste begeleiding van Annella niet was gelukt. Annella is daarnaast makkelijk toegankelijk om mee te overleggen zowel voor ouders als leerkrachten en zij zorgt ervoor dat ook in de klas de tips en adviezen kunnen worden toegepast. In de communicatie is zij zeer open en transparant. Elke week kregen we een update van de door onze dochter behaalde resultaten op de opgestelde doelen. We gunnen meer kinderen zo’n juf. !
Ouders Norah

Onze dochter Michelle had duidelijk hulp nodig bij het rekenen toen zij in groep 4 vast liep. Door ondersteuning van BijDeLes zijn de resultaten fors verbeterd. Ook heeft Michelle meer zelfvertrouwen gekregen bij het rekenen. Ze is zeer goed geholpen met een prettige, persoonlijke benadering. Het huiswerk was soms wel een opgave maar uiteindelijk heeft de aanpak ertoe geleid dat Michelle met sprongen vooruit is gegaan. Bedankt voor alle hulp, tips en tricks die je Michelle hebt gegeven Annella!
Ouders Michelle

Juf Annella is een hele lieve, rustige juf. Ze werkt op een zeer duidelijke, overzichtelijke manier en geeft gestructureerd iedere week verslag van wat er is gedaan en hoe het ging. Niek heeft veel van haar geleerd, heel fijn!
Ouders Niek

Bij de start van de begeleiding was rekenen een van de zwakste vakken van onze dochter. Door de persoonlijke benadering en de aanpak van BijDeLes is onze dochter enorm gegroeid in niveau en schooladvies. Wij zijn hier erg blij mee. Ontzettend bedankt hiervoor!
Ouders Noor

Onze zoon heeft sinds groep 4 eigenlijk al moeite met spelling en taal. We hebben lang geprobeerd hem daar zelf mee te helpen maar dat had niet veel effect. Uiteindelijk toch gestart met de hulp van Annella. Dat hadden we dus veel eerder moeten doen! Onze zoon ging er met plezier heen, kreeg meer zelfvertrouwen en heeft uiteindelijk de eindtoets (ook voor spelling) heel goed gemaakt.
Ouders Krijn

Onze dochter heeft een jaartje met plezier rekenondersteuning gehad van Annella. Haar niveau is hierdoor aantoonbaar verbeterd. Zowel onze dochter als wij zijn zeer tevreden over BijDeLes. Bedankt Annella!
Ouders Amaya

Annella communiceert helder en duidelijk. Onze zoon vond het erg prettig om les van haar te krijgen over het leren leren en studievaardigheden. Hij raakte erdoor gemotiveerd en kreeg weer zin om te leren.
Ouders Mitchell

Onze dochter Anne liep in groep 5 vast met rekenen. Daarom hebben we BijDeLes ingeschakeld. Anne is bijzonder goed geholpen door de fijne en persoonlijke begeleiding van Annella. Soms was het huiswerk wel een verplichting maar Anne is met sprongen vooruit gegaan. Ze haalt nu goede resultaten en haar zelfvertrouwen is enorm toegenomen. Bedankt dat je Anne op het goede spoor hebt gezet Annella!
Ouders Anne

Wij zijn erg tevreden over BijDeLes! Onze dochter heeft in de afgelopen tijd door de ondersteuning van BijDeLes op verschillende vlakken enorme sprongen gemaakt. Hartelijk dank hiervoor!
Ouders Kaylee

Onze dochter heeft door de redemial teaching veel meer zelfvertrouwen gekregen. De communicatie en terugkoppeling was goed.
Ouders Disha

Onze dochter (10) heeft veel gehad aan de ondersteuning van BijDeLes. Hierdoor heeft ze haar zelfvertrouwen terug en meer plezier gekregen in het leren op school. Door de begeleiding snapt ze nu waar ze mee bezig is en ze haalt ook nu goede resultaten op haar toetsen op school. De positieve ondersteuning en vele complimenten maakten de lessen leuk. Het huiswerk maken iedere week was soms wel een opgave maar daarin vonden we onze weg. De communicatie naar onze dochter, de school en naar ons als ouders was zeer transparant en overzichtelijk.
Ouders Amy

Onze dochter Nikki is bijzonder goed geholpen! Ze is zekerder geworden en met sprongen vooruit gegaan wat betreft spelling en rekenen. BijDeLes is een echte aanrader!
Ouders Nikki

Als je kind vastloopt op school is Annella een enorme aanrader. Ze is lief en rustig met mijn kind. Ze heeft motiverende werkvormen en ze kijkt goed naar mijn kind wat nodig is voor de "next step". Ook worden we uitgebreid op de hoogte gehouden, zowel wij als ouders en de school. Mijn kind heeft grote stappen in haar ontwikkeling gemaakt. Dank je wel Annella!
Ouders Marit

Wij vonden het heel mooi om te zien dat je kind beetje bij beetje steeds meer zelfvertrouwen krijgt en dus beter in haar vel komt te zitten.
Ouders Robien

Via BijDeLes heeft Owen zijn achterstand mooi kunnen inlopen en heeft hij meer vertrouwen gekregen in zijn rekenen.
Ouders Owen

Wij zijn heel blij met BijDeLes. Onze zoon is beter geworden met rekenen. Er werd doelgericht gewerkt en de communicatie was prima. Heel erg bedankt!
Ouders Diego

Annella geeft persoonlijke, professionele begeleiding op maat met een heldere terugkoppeling via e-mail. Wij zijn super tevreden!
Ouders Lars

Wij zijn zeer tevreden. Onze zoon kreeg meer zelfvertrouwen en heeft geen problemen meer met spelling.
Ouders Maurits

Wij zijn enorm blij met de begeleiding die onze dochter Lotte heeft gekregen. Het heeft haar niet alleen geholpen met rekenen maar ze is zelfverzekerder geworden wat ook enorm belangrijk is. Ze heeft de lessen altijd als leuk ervaren en begreep de uitleg van Annella beter dan op school. De werkwijze met het spiekschriftje vind ik echt super. Dank je wel Annella voor de hulp!
Ouders Lotte

Onze zoon Alex heeft extra spellingbegeleiding gehad bij Annella. Het contact, de communicatie en rapportage was goed en prettig. Alex vond de lessen altijd leuk. We hebben gemerkt dat spelling nu beter gaat.
Ouders Alex

Onze dochter ging met veel plezier naar BijDeLes. Elke keer wist Annella er iets leuks van te maken en dat maakte dat ze er graag heen ging. Daardoor werd taal en spelling weer iets leuks om te doen en niet meer dat vak waar ze zo slecht in is en haar zo dom kon laten voelen. Zelfs de huiswerkopdrachten waren leuk om te doen. Met als eindresultaat dat ze een dikke voldoende heeft voor taal en spelling in groep 8, super fijn! Onze dochter heeft er hard voor moeten werken maar uiteindelijk dus prachtige cijfers. Bedankt!
Ouders Noa

Onze zoon heeft een hele fijne tijd gehad bij BijDeLes. Er was een vriendelijke en juiste begeleidingsstijl afgestemd op het kind.
Ouders Bo

Onze zoon heeft er veel aan gehad om de bijles te volgen. Hij heeft leren organiseren en leren leren. De resultaten op school zijn sindsdien duidelijk verbeterd.
Ouders Stijn

We hebben de begeleiding als zeer positief ervaren. De korte lijnen, de terugkoppeling en het contact met school was prettig.
Ouders Jent

Wij hebben het contact met BijDeLes als zeer prettig en laagdrempelig ervaren. Wij kregen veel tips om onze zoon Luc te helpen en er was speciale begeleiding op maat. Luc heeft een goede vooruitgang op school laten zien m.b.t. taal. Het contact tussen BijDeLes en de school/leerkracht was ook fijn.
Ouders Luc

In groep 6 heeft mijn dochter een achterstand opgelopen met name met rekenen. Met de hulp van BijDeLes heeft ze die achterstand in een paar maanden tijd ruimschoots kunnen inhalen!
Ouders Eloïse

Wij zijn nog steeds heel blij dat Annella onze zoon Pim bijles gaf in rekenen!! Van een onzeker mannetje wat betreft rekenen naar een joch wat iedere rekensom nu aan kan en durft!!
Ouders Pim

Onze dochter ging met veel plezier naar de Cito-training van BijDeLes. Ze heeft daar een bepaalde methodiek geleerd die ze nu voor zowel begrijpend lezen als de redactiesommen toepast. Met als gevolg prima resultaten op haar rapport.
Ouders Isa

Onze dochter Rosa heeft ondersteuning gehad bij BijDeLes. Ze is goed gegroeid in taal en rekenen en een stuk zelfstandiger en zelfverzekerder geworden. De communicatie was prima. Wij kunnen BijDeLes bij iedereen aanraden als het gaat om kinderen die extra ondersteuning kunnen gebruiken.
Ouders Rosa

Thijm, onze zoon, heeft de cito-training gevolgd voor rekenen en begrijpend lezen. Het stap voor stap doornemen werkte heel verhelderend voor hem. Hierdoor kreeg hij meer inzicht en motivatie. Er was duidelijke terugkoppeling. Thijm werd ook zelf verantwoordelijk gehouden, dat vonden we goed omdat hij het toch vooral zelf moet doen. Ook Thijm zelf heeft de ondersteuning als heel positief ervaren.
Ouders Thijm

BijDeLes gaf ons duidelijke uitleg waardoor we thuis ook met onze zoon Uniek konden oefenen. De communicatie was prima.
Ouders Uniek

MIjn dochter heeft een maand bijles gehad voor rekenen. Het resultaat op school was dat Cheyenne net een trede opgelift werd en beter scoorde met rekenen. BijDeLes is een handige uitkomst, thanks Annella!
Moeder Cheyenne

Wij hebben BijDeLes als zeer positief ervaren. Ons kind is met sprongen vooruit gegaan.
Ouders Fleur

Onze dochter heeft bijles gehad voor rekenen. Haar resultaten gingen met sprongen vooruit. Ze kreeg meer zelfvertrouwen en vindt rekenen nu heel leuk! Bedankt Annella!
Ouders Sophie

Wij vonden de persoonlijke behandeling heel prettig. Het zelfvertrouwen van onze zoon is toegenomen en daarmee ook de zin om naar school te gaan. Er zijn zeer goede resultaten behaald: van een achterstand naar een prachtige voorsprong!
Ouders Ralph

Onze zoon Thijn heeft veel gehad aan de uitleg en is er zekerder van geworden. De communicatie was prima.
Ouders Thijn

Annella, hartelijk bedankt voor je inzet en het meedenken. Je uitleg was voor Max heel duidelijk en heeft hem een behoorlijke duw vooruit gegeven. Het was soms zwaar om de motivatie te vinden om aan het huiswerk te gaan maar het heeft zijn vruchten afgeworpen. De communicatie ging soepel en Max heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen t.o.v. het rekenen.
Ouders Max

SCHOLEN

Deze leerling is van een E-score op de cito naar een C-score gegaan, geweldig!

Wij zijn heel blij dat Annella een aantal arrangementen invult bij ons op school. De leerlingen gaan al snel goed vooruit en de samenwerking met de leerkrachten is heel goed. Uit de testen die worden afgenomen worden handelingsplannen gemaakt welke haalbare doelen bevatten. De evaluatie van de doelen worden goed met alle betrokkenen gedeeld.